Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
Заједно за Србију

Лажи уместо аргумената

Градски одбор странке Заједно за Србију истиче да напредњачки лажови, уместо одговора на питање зашто неспособна Влада није завршила систем за наводњавање у Мачви, који је започела претходна Влада, а који је требало да буде завршен још 2013.године, поново клевећу, обмањују и вређају.
Заједно за Србију пита, поново, када ће неспособна Влада урадити свој посао и омогућити пољопривредницима у шабачком крају да њихов труд и зарада не пропадају због суше. Подсећамо да је град Шабац, као једини у Србији, припремио сву потребну документацију за наводњавање и свој део посла завршио пре неколико година. Што се тиче питања о реформи правосуђа, Заједно за Србију истиче да, у време спровођења ове реформе, Душан Петровић није био ни на једној државној функцији, па и не може сносити било какву одговорност. Али, подсећамо да је, за врема мандата председника Заједно за Србију на месту министра правде, Загорка Доловац изабрана на место Окружног тужиоца у Београду, као највећег тужилаштва у земљи. Прошлог месеца госпођа Доловац је изабрана за Републичког јавног тужиоца. За њен избор гласао је скоро цео парламент и сви напредњачки посланици. Толико о доприносу српском правосуђу.
Заједно за Србију даље, истиче да напредњачки лажови, данас, своје политичке противнике, без икаквог основа, оптужују за непоштење и измишљени криминал, баш као што су противнике оптуживали за измишљену издају земље, као стране плаћенике, док су били радикали. Напредњацима, наравно, баш ништа не смета да такву, кобајаги издајничку, политику данас спроводе и бране као најважнији национални интерес. Лажи уместо одговора и аргумената. Заједно за Србију се против тога бори и зато ћемо тражити подршку грађана Шапца, каже се у саопштењу за јавност Градског одбора странке Заједно за Србију Шабац.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa