Инфо

20. август 2015.20. авг 2015.
ЛДП НАСТАВИЉА ФОРМИРАЊЕ МЕСНИХ ОДБОРА

ЗА ПОБОЉШАЊЕ ЖИВОТА

Протеклог понедељка у просторија ГО ЛДП Шабац одржана је Скупштина месног одбора Баир. У наставку кампање „Време је да освојимо будућност“ Градски одбор Либерално демократске партије у Шапцу наставио је формирање своје организације на новоу Града.
За председника је изабрана Нела Мехмедовић, а за потпредседнике Александар Јованић, Жељка Петковић, Александра Игњатовић. На састанку је присуствовало 17 чланова из поменуте месне заједнице.
-Окупили смо се овде како би заједно испред себе поставили јасне циљеве како и на који начин желимо да побољшамо своју месну заједницу. Живимо у једној од највећих месних заједница и уколико се ми не заузмемо за побољшање живота својих комшија и суграђана, нико то неће урадити. Веома ми је драго што је ЛДП на Баиру увек имао јако упориште и надам се да ће тако бити и у будућности, изјавила је председница месног одбора ЛДП, Нела Мехмедовић.
-Посебно ми је драго што у препуној просторији формирамо други у низу месни одбор наше организације на нивоу Града. Баир је једна јако озбиљна месна заједница због своје прошлости и пред нашим месним одбором је један велики тест и велика одговорност. Драго ми је да је за председника изабрана Нела Мехмедовић, особа која се као јако млада истакла и исказала као веома одговорна и спремна да се без компромиса укључи у побољшање и креирање боље прилике за младе у нашем Граду. Сигуран сам да ће она заједно са својим тимом успети енергијом и вољом као што је то успела прихватањем одговорности за побољшања позиције младих и пружању прилике младима коју треба сами да искористе руковођењем системом који је у интересу младих да унапреди своју м1есну заједницу и свима је учини бољом за живот, истакао је менаџер Градског одбора ЛДП Шабац, Милутин Станковић.
Наредни месни одбор ће бити формиран у МЗ Шипурске ливаде.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa