Инфо

17. јун 2010.17. јун 2010.
МОЈА РУСИЈА У МОСКВИ

ЗВАНИЧНА ПОДРШКА РУСИЈЕ

Делегација Странке Српског Спасења “Моја Русија“, боравила је у петодневној посети главном граду Русије, Москви. Циљ посете је био упознавање руских званичника са постојањем и радом странке. Главни циљ пријем у ДУМИ код госпође Љубов Константинове Слиске, потпредседнице Руске ДУМЕ и потпредседнице владајуће Путинове партије, Јединствене Русије. Она је и потпредседник Комитета за Безбедност Русије као и председавајућа делегације Руске Федерације у преговорима са НАТО. Госпођа Слиска се још о
Разговори са Љубов Константиновом, протекли су у веома срдачној и присној атмосфери. Госпођа Слиска је добро упозната са дешавањима на Балкану и у Србији. Упознали смо је са нашим досадашњим радом и плановима у будућности. Обавестили смо је о формирању крила странке у Републици Српској и у Црној Гори а ускоро и у Македонији. Госпођа Слиска је била пријатно изненађена када је видела поклон који смо јој уручили, фото албум наше странке са фотографијама дочека Председника Медведева у октобру прошле године, као и фотографијама билборда са ликом Премијера Путина које наша странка поставља широм Србије.
ЗБЛИЖАВАЊЕ ПРАВОСЛАВЉА
Током разговора смо се сложили да је неприхватљиво ширење НАТО-а на Православни Балкан и да треба радити на што већем зближавању свих православних народа са матицом Русијом. Искористили смо прилику да се са највећим поштовањем и респектом захвалимо Русији и Руском Народу за безрезервну подршку у Уједињеним Нацијама и свим међународним институцијама, у очувању наше Свете Српске Земље, Косова. Госпођа Слиска нам је потом указала велику част и позвала нашу странку да оствари званичну сарадњу са Јединственом Русијом. Такође је обећала да ће на следећем састанку информисати Премијера Путина и Председника Медведева о нашем раду . Ово сматрамо великим кораком, пошто смо млада странка у оснивању а што је, самим тим, још једна потврда да смо на правом путу и да Русија сада отворено подржава нашу идеју !

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa