Инфо

20. август 2015.20. авг 2015.
Полуфинални избор за Мис Србије одржан у Шапцу

НАЈЛЕПША ШАПЧАНКА

Титулу понела Јована Вићентић
У петак 21. августа у луксузном амбијенту реновираног хотела “Слобода“ у Шапцу, уз бројне угледне званице, одржан је избор за најлепшу девојку Шапца.
Титулу “Мис Шапца“ је понела Јована Вићентић (21), студенткиња Више технолошке школе из Шапца. Јована је победом обезбедила место у финалу на избору за Мис Србије као и стипендију на Р&Б колеџу. На избору је учествовало 14 девојка. Ленту прве пратиље примила је ученица средње Економске школе Теодора Јанковић (17), из Београда, а за другу пратиљу проглашена је Хелена Јелић (19), такође из Београда.
Девојке су имале три изласка на сцену. Прошетале су у прелепим хаљинама модне куће Рас, затим у атрактивним купаћим костимима Ил Љуоре Италиано, а за последњи излазак се побринула наша позната модна креаторка Ивана Ђјурин, чије су гламурозне креације одушевиле све присутне.
Специјалан гост био је Пинкова звезда Павле Дејанић, програм је водио Вишеслав Петковић.
Чланове жирија чиниле су познате личности из света спорта, телевизије и глуме, међу којима су били и: Рада Ђуричин, доајен српског глумишта, Вукашин Рајковић, бивши рукометаш и репрезентативац Србије, Драган Јовићевић, доктор Факултета драмских уметности и новинар Нина, Александар Алексић, кајакаш и олимпијац, Нина Радуловић Лечић, тв лице, Маја Манојловић, новинар информативног програма Тв Пинка, као и Бранислав Лечић, наш чувени глумац који је на почетку Избора причао о дивном граду Шапцу, његовој богатој историји, култури и традицији. Председник жирија била је Весна Југовић Де Винча, организатор избора за Мис.
Наш познати новинарско-глумачки пар Лечић на крају вечери је увеличао овај догађај и доделио три стипендије за први семестар у едукативном центру “Лекарт“. Као најкреативније и уметнички надарене препознали су Теодору Јанковић, Андријану Радојчић и Катарину Армуш.

Вибер отвара своја врата централној и истоЧној Европи
Ширење позитивних вибрација
Глобална апликација за размену порука шири своју присутност на тржишту постављањем Генералног директора за регион Централне и Источне Европе
Вибер (Вајбер), један од водећих светских апликација за размену порука, објавио је постављање Атанаса Рајкова за Генералног директора Вибера за Централну и Источну Европу. Вибер данас има више од 600 милиона јединствених корисника широм света, а Централна и Источна Европа су један од три најзаступљенија региона на светском нивоу. Овим потезом, Вибер наставља са применом стратегије развоја и одржавања јаке базе корисника у региону - увођењем локализованог маркетиншког приступа.
- Приметили смо невероватан раст у Централној и Источној Европи и ми желимо да надограђујемо тај потенцијал кроз локализован маркетинг и стратегију садржаја за милионе корисника Вибера широм региона- изјавио је Марк Харди, Генерални директор маркетинга Вибера.
Рајков се придружио тиму Вибера после десет година рада на развоју мобилне телефоније и ВАС услуга при највећем телеком и мобилном провајдеру у Бугарској, као и раду на креирању и јачању локалних “старт-ап“ еко система са фокусом на мобилну телефонију.
У својој новој улози, Атанас преузима узбудљив задатак наставка тенденције успеха који су обележили пословање Вибера у регион Централне и Источне Европе, са посебном пажњом на тржишта Бугарске, Грчке, Србије и Мађарске ““ које представљају водећа тржишта по статистици и тенденцијама развоја међу актуелних 27 милиона корисника овог региона.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa