Инфо

20. август 2015.20. авг 2015.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 2. КОЛО

БОДОВИ РАДНИЧКОМ ШАБАЧКОМ

ФК „Мачва“ (Богатић) - ФК „Раднички Шабачки“ 3:4 (1:0)
Посета на српсколигашком нивоу, а утакмица можда и на прволигашком. Овако се, у најкраћем, може описати дерби меч Окружне лиге, дуел најпознатијих тимова у рангу Мачве из Богатића и шабачког Радничког. Када би се описале све прилике, уз голове, текст би заузео готово целу страну, те ћемо се базирати само на голове.
Низ су отворили домаћи средином првог дела. Одлично је капитен Ђорђевић извео слобода ударац, Давидовић кратко одбија лопту на коју натрчава Којић за 1:0, што је био и коначан резултат првог дела. Права „канонада“ уследила је у наставку. Доминација Шапчана материјализована је после скраћеног корнера са десне стране. У гужви на око десет метара од гола најсналажљивији био је капитен, Косјер који доноси поравнање. Наставио је „Раднички“ потпуну доминациују и после поравнања резултата, а потпуни прекрет донео је Матић. Био је то контранапад из уџбеника. Патић је са своје половине стрелца избацио у стопроцентну шансу, коју Матић користи ударцем испод чувара мреже домаћих. Нису Шапчани стали ту, те је већ следећи прекид донео два гола предности. Поново скраћени корнер, поново одличан центаршут и још једном Косјер, уз једину разлику што је овај пут „егзекуција“ обављена главом. Све недоумице око победника отклонио је Вукашин Лукић. Сјајан напад другог најстаријег шабачког фудбалског клуба повео је, по десној страни, Илић, несебично проиграо Лукића који је мирно и искусно лопт послао у мрежу за великих 4:1. Имаи су гости још много великих прилика да нанесу праву катастрофу Мачви, али су били непрецизни. За промашаје казна је уследила у завршници. Најпре Угљешић погађа за 2:4, а потом и Берић из слободног ударца постиже трећи гол за Мачву и поставља коначан резултат 3:4.
Обе екипе имају по три бода после два кола, а у наредном „Раднички“ дочекује „Јадар“, док Богатинци гостују у Прњавору, у трећем колу Мачванске окружне лиге.
С. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa