Инфо

27. август 2015.27. авг 2015.
У „ЦАПИТОЛ ПАРКУ“ ОДРЖАН СПОРТСКИ ДАН

ЗДРАВА ЗАБАВА ЗА СВЕ

Када су у питању овогодишњи летњи програми у „Цапитол Парку“ креативности није недостајало. Тако је било и прошле суботе у периоду од 17 до 22 часа. На веома забаван начин деца, али и одрасли, своје време за шопинг употпунили су учешћем у спортским дешавањима. На овај начин промовисан је не само здрав начин живота већ породично дружење које је у данашњем савременом друштву сведено на минимум.
У спортском духу, али и уз одабир музике ДЈ Сесија, посетиоци су имали прилику да учествују у играма покрета „Џбоџ 360 кинетиц“, покажу издржљивост на спортском полигону за децу и одрасле „Урбан стреет Њоркоут“ и „Цросс фит“, као и на Забавном спортском полигону за појединачне и породичне спортске игре. Није изостао ни „Спортски оријентирунг“ и „Фоотбал Фтрестаyлер“. Учесници су своју спретност могли да покажу на атлетском и фудбалском полигону. За све оне који су желели да науче како да правилно вежбају на услузи је био персонални тренер који им је давао корисне савете и показао одређене вежбе.
Пажњу су привукли и екстремни спортови попут „Паркоура“, као и вожње ролера и скејта на полигону спретности. Одржани су и јавни часови презентација тениса, аикидоа, џиуџице, бразилске џиуџице, реалног аикидоа, зумбе и фитнеса, и боди билдинга.
Ни висока температура није спречила све учеснике да се добро забаве, релаксирају, али науче и нешто ново.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa