Инфо

27. август 2015.27. авг 2015.
Шабачки „Хемофарм“ у акцији добровољног давања крви

ЗА ХУМАНОСТ ЈЕ УВЕК ПРАВО ВРЕМЕ

Запослени у компанији “Хемофарм“ уз подршку своје Хемофарм Фондације одазвали су се, прошлог четвртка, апелима надлежних здравствених институција и добровољно дали крв. Уз дугогодишње раднике, крв су дала и пунолетна деца запослених и тако пружили прави пример за друштвени активизам младих.
Хемофарм као највећа фармацеутска компанија у Србији већ дуги низ година има веома активне секције добровољних давалаца крви. Чланови шабачке секције њих педесетак често се на позив Опште болнице одазивају да хитно дају крв.
- Већ 55 година наш фокус јесте брига о здрављу. Као што бринемо о врхунском квалитету лекова истовремено се трудимо да будемо одговорни чланови заједнице. О значају добровољног давалаштва крви довољно говоре десетине запослених који су дугогодишњи чланови наше секције и који су до сада много пута показали своју хуманост. Радује ме што се чланство подмлађује и увећава доласком младих који су од скоро део нашег колектива- напомиње Драган Тошић, директор “Хемофарма“ у Шапцу.
Акција добровољног давања крви је само једна од низу текућих акција које је подржала компанија „Хемофарм“ преко своје Фондације. Осим редовних активности у домену здравства, донација неопходне медицинске опреме, те кампање потписивања донорских картица, Хемофарм Фондација прати све проблеме друштва и реагује у најкраћем року.
Шабачки „Хемофарм“ је до сада учествовао у бројним акцијама локалне самоуправе и цивилног сектора, а уз подршку своје Фондације најављују велику хуманитарну акцију током Чивијаде.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa