Инфо

27. август 2015.27. авг 2015.
ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА „КОШ КЛУБА“

КОШАРКА НА СТАРОМ МЕСТУ

Прошлог уторка почели су радови на уређењу „Кош клуба“. Место које је деценијама било синоним за спортске терене на отвореном, пре свега за кошарку, за два месеца вратиће стари сај. Осим за љубитеље кошарке, ово место служиће и другим спортистима и рекреативцима.
- Осим деценија пропадања, имали смо проблема и са прибављањем неопходне документације за почетак реконструкције овог објекта. Било је доста нерешених имовинско правних односа које смо успели да средимо. Јавно предузеће „Спортски центар“ и читава Градска управа, а посебно заменик градоначелника Шапца Немања Пајић, су се веома ангажовали да се ти проблеми реше. „Кош клуб“ ће у року од 60 дана бити у потпуности обновљен. Време нас служи, најаве су да ће читав септембар бити погодан за извођење радова, те се надам да ће у року од два месеца, ако не и пре, „Кош клуб“ засијати старим сјајем, рекао је директор Јавног предузећа „Спортски центар“ Драган Николић.
Кош клуб дуго није био у функцији. Драго ми је да ће се та ситуација веома брзо променити. Радује ме што ће нова младост стасавати под обручевима на овом месту. Преко зиме, служиће као клизалиште, а током године овде ће се организовати и друге манифестације. Сигуран сам да ће „Кош клуб“ постати место окупљања наших суграђана, рекао је приликом почетка радова на реконструкцији заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa