Инфо

27. август 2015.27. авг 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОДЕЛА КЊИГА ПРВАЦИМА

ПРАЗНИК ПРВАКА

На комплексу спортско пливачког центра у Владимирцима протеклог четвртка било је свечано и живо, обиље најмлађих и граја на сваком кораку. Локална самоуправа и Амадеус бенд су приредили радост и спектакл који се не заборавља. Прваци, њих 134 из ОШ “Жика Поповић“ и ОШ “Јован Цвијић“ из Дебрца добили су вредне поклоне од општине.
- Ми смо се постарали да ранчеве, прибор и брошуру о понашању у саобраћају добије свако дете, и тако оно најнеопходније има уз себе од своје општине на дар. Уједно морам истаћи да би нам било драго да је деце више са надом да ће се млади парови за то постарати попут нашег суграђанина Дејана Нешића који са супругом Јеленом гаји шесторо деце. Капа доле уз очекивање да ће и други поћи њиховим примером, каже председник општине Милорад Милинковић.
Поклоне су делили народни посланик Влада Милошевић, председник Скупштине Владица Марковић, помоћник председника општине Раде Ковачевић и сам челни човек општине уз неописиву радост деце која су била пресрећна добијеним. Био је тесан простор око базена за децу и родитеље те поштоваоца групе Амадеус бенда која је уз две предгрупе увеселила све у празничкој вечери, где су по речима члана бенда звезде била деца уз опште одобравање.
Пример како се брине о нараштајима који долазе уз наду да ће општина имати све више становника, а бриге не мањка. То је оно што је провејавало у свакој причи увесели дечје непоновљиве радости о којој ће се дуго причати.
Из 29 села и саме варошице долазила су деца и простор који је био богом дан за игру очас посла претворили у грајом оденути рај. Својствено деци било је живо и распевано, а поклони чекани са нестрпљењем које деца једино разумеју. Хвалили су одреда родитељи гест поклањања уз наду да ће сусрет са школом протећи попут ове вечери.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa