Инфо

10. септембар 2015.10. сеп 2015.
САОПШТЕЊЕ ДРЖАВОТВОРНОГ ПОКРЕТА

УСПЕХ ВЛАДЕ У МАРКЕТИНГУ

На почетку четврте године мандата, од како је на власти коалиција на челу са Српском напредном странком, са жаљењем констатујемо да је једини успех ове Владе оличен у маркетиншком представљању пропасти Србије као историјског успеха.
Бриселски споразум и предаја Косова и Метохије, смањење плата и пензија, уништавање српске привреде и пољопривреде, обрачуни и убиства у центрима градова, прављење од Србије сабирног центра и места за трајни боравак несрећних избеглица и уништавање српских медија, једина је истина која оличава претходне три године власти Владе Србије.
Шабац за то време од републичких власти није добио ништа, сем лажних обећања, чак ни оно што је Влада Србије морала по закону да уради, попут повраћаја средстава грађана Шапца из републичког Буџета и изградње заштитног насипа на Сави код Чеврнтије. Током последње три године, иста та Влада на челу са Александром Вучићем, је њихова средства мимо закона додељивала општинама и градовима где је на власти СНС.
Државотворни покрет Србије још једном позива све Шапчане, којима је стало до нашег града, да подигну свој глас против рушилачке политике коју спроводи СНС и њихова Влада Србије.
Државотворни покрет Србије, Пове

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa