Инфо

10. септембар 2015.10. сеп 2015.
ПОЈАЧАНА ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ

КОАЛИЦИЈА НА ИСТИМ ПРИНЦИПИМА

Коалиција Победа за Шабац, коју су чиниле Западна Србија и Социјалдемократска странка, у уторак је потписала споразум о даљој сарадњи са Градским одбором Социјалдемократске партије Србије. Договор је да наступају заједно како у одборничком клубу тако и на наредним локалним изборима.
-Сматрамо да се политика на локалу заснива на поверењу у људе који је воде. Ми, превасходно, имамо поверења једни у друге. Због тога мислимо да ћемо успешно наставити борбу за оно шта смо дефинисали, а то су: бољи привредни амбијент у граду, одговорна социјална политика, брига за младе и брига за породицу, посебно за ону са троје и више деце. На том темељу градимо идеју да Шабац може бити боље место за живот, рекао је лидер Западне Србије Немања Пајић.
Бранко Филиповић, испред ГО СДПС је истакао да му је посебно драго што је договор постигнут лако и без калкулација, а на основу дугогодишњег познанства и добре сарадње. Филиповић, који је и до сада наступао у одборничкој групи Западне Србије сматра да Пајић, ако заменик градоначелника, као и чланови Градског већа из ове опције изузетно одговорно обављају посао и да је то знак да ће и у будуће радити тако.
Веселин Вуковић, председник ГО СДС подсетио је да је приликом потписивања коалиционог споразума између ове странке и ЗС обећано да ће постати озбиљна политичка снага у граду.
-Мислим да је ГО СДПС основан на сличним принципима као и наше две странке. Полаже се доста на честитост и некомпромитованост чланства. Надам се да ћемо сви допринети томе да Шабац место где ће остајати наша деца и омладина и имати прилику за бољи живот, навео је Вуковић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa