Инфо

10. септембар 2015.10. сеп 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ОКРУЖНОГ ОДБОРА СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

ПОТРЕБНО НАМ ЈЕ ЈЕДИНСТВО

Окружни одбор Српске радикалне странке одржао је прошлог понедељка конференцију за медије на којој је речено да ова странка на локалу иде крупним корацима напред, те да је оживљено доста месних одбора у Шапцу. Позвали су старе чланове, који су били пасивни према раду у странци, да се поново активирају, дају свој допринос и буду ослонац младима. Такође су позвали и на јединство.
-Дајте да будемо јединствени и размишљамо о правим циљевима. Доста нам је лажних прича и обећања о отварањима радних места. Ми имамо фабрике, али су запуштене. Треба пронаћи људе који хоће да раде и који ће личним примером, чак и материјалним учешћем дати допринос да наша предузећа оживе. Морамо знати да је наш једини и заједнички циљ Србија и Косово и да се очувају наше тековине, рекла је председница ОО СРС др Љиљана Станимировић.
Радикали су најавили да ће у наредном периоду у Шапцу бити одржана промоција књиге проф. др Војислава Шешеља, на којој ће и он бити присутан. Тачан датум биће накнадно саопштен, а вероватно ће то бити крајем овог или почетком следећег месеца.
М.М.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa