Инфо

10. септембар 2015.10. сеп 2015.
ВРАЋА СЕ СУД У ВЛАДИМИРЦЕ

ТРИ ДАНА ЗА ДЕЉЕЊЕ ПРАВДЕ

Оно што се чинило у једном тренутку као немогуће локална самоуправа претаче у стварност. Враћа се Суд у Владимирце каже Раде Ковачевић помоћник прдседника општине који додаје да ће у наредних месец дана имати три судећа дана, а да се све чини и да жели да обавести грађане да се Суд враћа у Владимирце чима ће се силне путешествије до бројних послова упростити захваљујући ангажовању и народног посланика Владе Милошевића и тима који води општину и чини све да и немогуће наизглед реши, презадовољан је Ковачевић.
Прово за месец дана у судској јединици три судећа дана, а онда је само питање дана када ће Суд опет оживети не сумњамо на радост свих, којима је општина на срцу али и бројне обавезе подсећамо бити лакше и јефтиније јер се избегавају силни трошкови путовања, што ће надају се сви што пре бити далека прошлост.
На помолу афера
У општини Владимирци на виду је афера о којој су обавештени надлежни органи и средства информисања. Раскинут је уговор са Великом Моравом извођачем радова јер нису испоштовани рокови и урушио се спорни бунар број седам, каже помоћник председника општине Раде Ковачевић и подсећа да је у овај бунар уложено 7,8 милиона динара и да неко мора за ово сносити последице по речима Ковачевића.
Дирекција за путеве наставља убрзани рад на путној мрежи да се искористи сваки леп дан и подсећа да је већ посуто 15.000 тона камена на локалне и путеве у месним заједницама 29 села и самој варошици тачније у селу Владимирци.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa