Инфо

17. септембар 2015.17. сеп 2015.
РВАЊЕ: КЛУБ ВИТЕЗ

ДОКИЋУ ЗЛАТО У СЛОВАЧКОЈ

Протеклог викенда Р. К. „Витез“ је учествовао на два међународна турнира, меморијалном турниру „Никола Вуков“ у Сенти и „Председниковом купу“ у Београду. Из Сенте са медаљама у Шабац су се вратили Угљеша Гајић са златом и Момчило Гајић са бронзом, а из Београда Милош Станимировић са сребром, Никола Николић и Илија Петровић са бронзама.
Такође, протекле суботе шабачки рвачи су учествовали на 43. Међународном турниру „Пријатељства“ у слободном стилу у словачком граду Приевидза. На такмичењу је учествовало 186 такмичара из тридесетак екипа из седам држава: Мађарске, Чешке, Украјине, Пољске, Бугарске, Србије и Словачке а екипа „Витеза“ је заузела осмо место са освојене 3 медаље.
Сениор Витомир Докић у категорији до 74 кг је после три победе освојио златну медаљу, пионири Угљеша Гајић до 63 кг са четири победе такође прво место док је Илија Петровић до 85 кг после две победе изгубио у финалу и освојио сребрну медаљу. Јуниор Милош Станимировић до 74 кг је изгубио у борби за треће место али је освојио бодове за клуб у екипном пласману. Марко Пановић је судио на овом такмичењу уз похвале словачких међународних судија.
Уз одлично гостопримство стечена су нова пријатељства а и проверено стање форме пред почетак другог дела такмичарске сезоне. Рвачи Витеза додају гас резултатима за сваки респект.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa