Инфо

17. септембар 2015.17. сеп 2015.
МАЧВАНИ УСПЕШНИ НА КАРАТЕ КУПУ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ

ИСТОРИЈСКИ РЕЗУЛТАТ

На Светском карате купу, који је организовала Хачи о каи асоцијација у Бачкој Тополи уз присуство младих такмичара из Мађарске, Пољске, Русије, Македоније и Србије, такмичило се и пет чланова Карате клуба Бушидо12 из Бадовинаца. Они су остварили историјски резултат.
Милица Јевтић (2007) у катама добила је златну медаљу. Њене колеге Марко( 2003) и Милан ( 2001) Јевтић у катама такође су добиле злато. Маритал Артс освојио је сребро у борбама, а Немања Ковачевић (2001) медаљу исте боје у катама. Екипно Марко, Милан и Немања у катама окитили су се златном медаљом, док је Сретен Јевтић у катама у сениорској конкуренцији такође освојио злето. Ветерани су били сребрни , а Мартиал Артс у катама је освојио злато.
Најуспешнији на такмичењу био је Милан Јевтић са освојене две златне и две сребрне медаље. За овај клуб до сада је освојио 106 медаља.
- Милану Јевтићу у борбама у финалу за длаку је изостала златна медаља. Али и поред тога остварен је историјски резултат клуба и то 12 медаља. Од тога смо имали осам златних и четири сребрне, каже оснивач и тренер клуба из Бадовинаца Сретен Јевтић, који је био један од судија на овом карате купу.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa