Инфо

17. септембар 2015.17. сеп 2015.
ТЕНИСКИ КЛУБ СТАРИ ГРАД

АНЂЕЛА ПРВАК ДРЖАВЕ

Протеклог викенда одржано је државно првенство (Куп Србије) до 10 година у Сомбору на теренима ТК ЖАК, турнир А категорије од највећег значаја у држави за најмлађи узраст на ком је учествовало најбољих 32 дечака и најбоље 32 девојчице у држави.
Сама кандидатура на овом турниру, огроман је успех, зато што су томе претходили квалификациони турнири у сва четири региона, одакле су на куп Србије ишли по осам најбољих дечака и девојчица. Тенис клуб “Стари Град” је на овом турниру имао чак три дечака и две девојчице што нису имали ни најтрофејни клубови у земљи као што су “Партизан” и “Звезда”.
Из “Старог Града” учествовали су: Кристина Павићевић, Анђела Лазаревић, Саша Марковић, Филип Ајдуковић и Лазар Димитријевић а највећи успех постигли су Анђела Лазаревић која је и званично постала државни првак у 2015. победивши Лолу Радивојевић из Ниша 4:3, 0:4, 7:3 и Лазар Димиријевић који је изгубио у полу - финалу од Вука Рађеновића из Београда 4:2,4:2 и самим тим освојио траће место на турниру. Анђела и Лазар такође су освајачи квалификационог турнира у њиховом региону Шумадија и Западна Србија који је одржан пре два викенда у Лучанима.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa