Инфо

17. септембар 2015.17. сеп 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: РЕШЕНВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ

СТИЖЕ ТРАФО СТАНИЦА

У реакцији на текст који је објављен у прошлом броју нашег листа помоћник председника општине Раде Ковачевић као аргументе да нема злоупотребе локала и базена никако у виду изнетог у чланку који врви по његовим речима од неистина.
- Ми смо у односу на зараде претходне власти на базену од око 300.000 динара у 2015. години донели 1.500.000 динара. То је први аргумент борбе за бољитак општине а друго питање Миленку Арсићу зашто је пред изборе оштетио грађане општине пошто је прогурао увећање надокнаде одборницима на 10.000 динара и припрему истих за Скупштину на 6.000 динара.
СНС и владајућа коалиција су усмерени на уређење општине и решење питања Дома ученика који су се на анкети за коришћење ученика Посавотамнавске средње школе изјаснили у завидном броју, решили и горући проблем трафоа од 630 киловата. Захваљујући Кристијану Туцаковићу и Дејану Јовановићу директору шабачке Електродистрибуције, за месец дана Дом ученика ће добити трафо и тиме постати понос општине и велики искорак и за школарце али и сам простор који смо већ препородили, истиче Ковачевић намеру да се истраје и иде стопама премијера Александра Вучића ни на трен се не колебајући.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa