Инфо

17. септембар 2015.17. сеп 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА КОАЛИЦИЈЕ ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ

ЖЕЉА УНАПРЕЂЕЊЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ

Одбор за здравље коалиције “Победа за Шабац” обратио се јавности у уторак, на Европски дан мобилности. Истакли су да се окупљају око заједничких постулата са жељом да унапреде квалитет здравствене заштите и услуга на подручју града, поготову у домену примарне здравствене заштите, која је у надлежности локалне самоуправе.
-Било је доста активности у протеклом периоду које су биле основ за пружање квалитетне здравствене заштите. То је све резултирало седмогодишњом акредитацијом коју је добио Дом здравља, сеоске амбуланте несметано раде, отворени су пункотови хитне помоћи у Волујцу и Прњавору, рекао је др Јован Ћирић.
Одбор за здравство ће у наредном периоду тражити подршку коалиције да и даље унапређују ниво здравствених услуга. Истакнуто је да ће то спровести кроз стручно усавршавање здравствених радника, јер сматрају да је знање најзначајније у медицинској струци.
Конференцији су присуствовали и Зорица Стефановић из Социјалдемократске партије Србије и Александар Боричић из Социјалдемократске странке. Најављена је и акција добровољног давања крви која ће се одржати следеће седмице.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa