Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
САРАДЊА АКАДЕМИЈЕ РАЂ И ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

УСПЕХ И ОБАВЕЗА

Најављена сарадња Фудбалске Академије РАЂ из Крупња и Црвене Звезде озваничена је 23. септембра на стадиону „Рајко Митић“. Наиме, у просторијама Омладинске школе Црвена Звезда на Маракани, оснивач и председник Академије РАЂ, Александар Васиљевић, потписао је уговор о пословно-техничкој сарадњи са најтрофејнијим српским клубом. Тај уговор подразумева да Академија РАЂ, после само једне године постојања, постаје званична школа фудбала Црвене Звезде и биће представник тог клуба за овај регион. Уговор доноси низ погодности за чланове Академије РАЂ које ће у блиској будућности донети још боље резултате и већу перспективу.
После парафирања уговора, тренери Академије РАЂ, заједно са још 30-ак тренера из неколико најуспешнијих школа фудбала у Србији које сарађују са Црвеном Звездом, присуствовали су семинару о раду са млађим селекцијама и презентацији Програма рада Звездине школе фудбала, који ће почети да се примењује и у Крупњу од наредног месеца.
Све присутне су, најпре, поздравили Драган Младеновић - директор Омладинске школе, Владимир Цвијетићанин – директор Школе фудбала Црвена Звезда и пословни директор, Предраг Турина. Затим је координатор рада у школи фудбала Црвена Звезда, Дејан Арсов представио рад и планове које ће спроводити школе фудбала, сарадници Црвене Звезде, међу којима је и Академије РАЂ.
После трочасовног састанка у Медија центру стадиона Црвене Звезде, на помоћним теренима одигране су селективне утакмице за генерације играча рођених од 2003. до 2006. године. Међу 57 најталентованијих дечака из 16 школа фудбала која су одмерила снаге са вршњацима из Црвене Звезде, нашла су се и четири играча Академије РАЂ и то: Миладиновић Александар (2003), Константинов Лазар (2005), Матић Виктор (2006) и Грујић Младен (2007). Сва четворица играча, својим играма испунила су очекивања 10-ак тренера Црвене Звезде и 7 скаута клуба који су пратили мечеве и оцењивали појединце. Академија је добила похвале и честитке за квалитетан рад а један од поменутих играча ће до краја године добити могућност и да заигра за Црвену Звезду на неким од турнира и такмичења.
Сарадња са Црвеном Звездом је велики успех Академије РАЂ, али исто тако и велика обавеза и одговорност да се, уговором дефинисана права, обавезе, одговорности и погодности, спроведу у дело у обостраном интересу. Корист Црвене Звезде лежи у ширењу свог утицаја, контроли, повезивању, бољем скаутингу и промоцији клуба. Док са друге стране, Академија РАЂ добија велику маркетиншку и саветодавну помоћ, рад по најсавременијем програму рада Црвее Звезде, сигурност и квалитет у раду и низ могућности коју Црвена Звезда нуди својим најближим сарадницима а које ће помоћи да деца и тренери напредују кроз рад и резултате и имају веће могућности за успех и задовољство. После прве посете чланова Академије РАЂ нашем највећем стадиону, до краја године очекује се и први долазак представника Црвене Звезде у Крупањ.
(Интернет презентација општине К

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa