Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
ВЕЧЕРАС У ШАБАЧКОМ ПОЗОРИШТУ ОТВАРАЊЕ 11. РЕВИЈЕ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА „ТЕАТАР НА ПРАВОМ ПУТУ“

КУНИ УМЕСТО ХИЧКОКА

Ретроспективном изложбом Владислава Лалицког, откривањем бисте једном од најпознатијих сценографа, доделом Годишње награде „Борис Ковач“ за уметнички допринос раду Шабачког позоришта вечерас од 19 часова у галерији Шабачког позоришта свечано ће бити отворена 11. Ревија позоришних представа „Театар на правом путу“.
Када су представе у питању Ревију ће отворити ансамбл Шабачког позоришта премијером представе „Перикле“ у режији Никите Миливојевића.
Наредне вечери, у петак, уместо предвиђене представе „39 степеница“ Народног позоришта Тузла биће изведена представа Реја и Мајкла Кунија „Кидај из моје кухиње!“ Шабачког позоришта у режији Андрее Аде Лазић.
Када је у питању остатак репертоара све остаје исто тако да ће Шапчани имати прилику да погледају Егзиперијевог „Малог принца“ у извођењу Позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ из Зајечара, „Власт“ Б. Нушића Народног позоришта „Тоша Јовановић“ из Зрењанина и премијеру Шабачког позоришта и Народног позоришта у Нишу „Дуге ноћи и црне заставе“ по роману Дејана Стојиљковића, а у режији Ивана Вуковића.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa