Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
ДЕЧЈИ ХОР „ЛИРА“ ОШ „МИЋА СТАНОЈЛОВИЋ“ ЈОШ ЈЕДНИМ НАСТУПОМ ПОКАЗАО ВИШЕ ОД ТАЛЕНТА

ПЛЕС КОЦЕЉЕВАЧКИХ СЛАВУЈА

Када су у питању чланови Дечјег хора „Лира“ ОШ „Мића Станојловић“ из Коцељеве креативности никада не недостаје. Иако су се прошле године шабачкој јавности на „Чивијашком карневалу“ представили извођењем композиција на више светских језика овога пута певање су заменили плесом.
Сарадња оснивача хора, проф. музичке културе Ивана Марковића, чији је примарни циљ константна тежња ка праћењу трендова у модернизацији наставе, како би својим ученицима открио много лепшу страну музичке уметности и омогућио им да заволе предмет који предаје, са „Социал Медиом“ наше авио-компаније „АирСрбије“, уродила је наступом хора, обликовањем у групу „АирСербиа Теенаге Теам“ или „Омладина АирСрбије“. Представили су се као „Цабин Црењ“ односно, као стјуарди и стјуардесе. Спајањем говорних порука капетана, звукова полетања и слетања авиона, са нама добро познатом нумером групе Фламингоси „Луди летњи плес“ осмислили су наступ који је показао њихово виђење кабинског особља на неком од летова, али на шаљив начин, у складу са чивијашком шалом и карневалским духом.
- Веома ми је драго што све више људи препознаје наш ентузијазам и жељу за што већим радом како би, постали што бољи и успешнији. Драго ми је што је и наша домаћа авио компанија задовољна презентацијом те се надам још чвршћом сарадњом у будућности. То је циљ мог рада, повезивање са музиком све што се повезати може, јер ће можда, баш неко од ове деце бити део „АирСрбије“, која засигурно постаје лидер у региону. Наш мото „На крилима музике, ми испуњавамо ваше снове“ остаје конекција са светом, а певање на различитим језицима, остаће предмет нашег интересовања – поручио је проф. Марковић.
Наступивши под слоганом „На крилима музике, ми испуњавамо ваше снове“ додатно су загрејали већ ужарену чивијашку карневалску атмосферу, показавши по ко зна који пут да иако скромни у захтевима, али препуни ентузијазма, на најбољи могућ начин настављају афирмацију имена своје школе и места из којег потичу.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa