Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
ВЛАДИМИРЦИ: БОРБА НА СВИМ ПОЉИМА

ШТЕДЊА НА СВАКОМ КОРАКУ

У општини Владимирци уз капитални посао стављања у рад Дома ученика и текући послови иду ужурбано јер зима се увелико примакла каже председник општине Милорад Милинковић.
- Народни посланик Влада Милошевић и ја смо у надлежним ребуличким институцијама договорили да у наредних двадесетак дана стигне трафо станица и тако се створе услови да се уђе у завршну фазу рада Дома што ће по анкетама бити велика помоћ ученицима Посавотамнавске средње школе, каже председник и подсећа да се увелико ради на другим пољима уз Дом ученика који је са улагањем од 15 милиона динара капитална инвестиција.
- Извукли смо у Дирекцији за путеве преко 15.000 тона камена и уједно у селима где се радимо копамо канале и радимо пропусте где год је могуће. Опет Дирекција за пољопривреду увелико уређује малске путеве. Тренутно се налази у Јаловику, у делу села познатијем као Ћелије, и то тече очекиваним ритмом, а на пољу штедње што нам је био циљ, од почетка увели смо превоз за запослене у локалној самоуправи, јавним предузећима и школама из Шапца, чиме ћемо опет смањити трошкове на половину, што итекако значи малој средини попут наше и скромним средствима којима располажемо, закључује Милинковић.
Штедња на сваком кораку остаје гесло општинских челника и поље на ком ће истрајати тврде на сваком кораку.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa