Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА ПОСЕТИО КОМПАНИЈУ „ПЊЛ“

ПОДРШКА ПРИВРЕДНИЦИМА

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић прошлог петка је разговарао са руководством компаније „ПЊЛ“
Пуне 22 године траје тешка борба шабачке компаније „ПЊЛ“ у веома сложеним привредним условима. Дводеценијско постојање потврда је успеха и у таквим околностима, те се ово предузеће може сматрати једним од домаћих лидера у производњи спортске гардеробе. У два производна погона, у Шапцу и у Руми, као и у малопродајним објектима широм Србије, „ПЊЛ“ тренутно запошљава 130 радника.
- 30 радника распоређено је у продајним објектима, а у Шапцу у погону ради близу 70 људи. Поред основне делатности, имамо штампарију, бавимо се везом и радимо услужно шивење за школе или спортске клубове. Највише се бавимо производњом спортске гардеробе. Наш дизајнерски тим се труди да укомбинујемо светске модне трендове и да део колекције посветимо нашем тржишту у Србији, које је другачије. Трудимо се да цене наших производа прилагодимо условима пословања у земљи, али и да одржимо квалитет захваљујући добрим материјалима које увозимо из земаља света, рекла је Анђела Павловић, сувласник фирме.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић истакао је приликом посете овом предузећу да град мора да поштује сваку фирму која редовно измирује обавезе према држави и радницима, а уз то успева да оствари пословне успехе.
- Свака фирма коју смо до сада посетили има посебну енергију, која доприноси привреди града. Радује ме када чујем да фирма редовно измирује своје обавезе и према запосленима и према држави и води своје пословање на добар начин. Град Шабац је ту да подржи сваку домаћу фирму. Фирма која запошљава 70 људи у Шапцу и 130 укупно у Србији, фирма која има ланац продавница у земљи, је једна од оних на које Шабац може да буде поносан, рекао је градоначелник Шапца.
Осим у малопродајним објектима у Србији, производи фирме „ПЊЛ“продају се и у региону, у Хрватској и Босни и Херцеговини.

М.С.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa