Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
Представљена Стратегија за родну равноправност

НАЈАВЉЕНА ДИСКУСИЈА

Консултативни састанак Координационог тела за родну равноправност Владе Републике Србије, одржан је прошле среде, у Центру за стручно усавршавање у Шапцу. Скупу су присуствовали представници Стручне службе координационог тела за родну равноправност, представници радне групе за израду Стратегије родне равноправности, представници Сталне конференције градова и општина и локалне самоуправе.
Према речима Салка Карадаревића, члана Градског већа града Шапца, на састанак су позвани и представници медија, установа, невладиног сектора и жене активно укључене у политику.
- Данас смо имали радни састанак са представницама Координационог тела за родну равноправност. Оне су нам представиле нацрт Стратегије за родну равноправност Републике Србије, за период од 2016. до 2020. године. Заједно са представницама јавног живота у Шапцу отворићемо дискусију на ову важну тему. Сигуран сам да тако можемо извући добре закључке и предлоге. Наш примарни задатак је да у наредном периоду формирамо Савет за родну равноправност на територији града Шапца, рекао је Карадаревић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa