Инфо

24. септембар 2015.24. сеп 2015.
ДРАМСКА СЕКЦИЈА ГЕРОНТОЛОШКОГ КЛУБА ПЕНЗИОНЕРА ПРИРЕДИЛА ПРЕДСТАВУ

ЗА РАСПОЛОЖЕЊЕ НА НИВОУ

После летње паузе у просторијама Геронтолошког клуба пензионера поново је било весело. Чланови Драмске секције, основане пре пар месеци, приредили су представу. Шаљиви скечеви састављени од прича Томислава Јеротића и највећег српског комедиографа Бранислава Нушића уз музику и песму развеселили су све.
- Све ово смо припремили како би наши чланови бар за један сат заборавили све проблеме и бриге. Кући ће отићи расположенији и веселији. То ће бити награда за сав труд који смо уложили као чланови Драмске секције - рекла је Нада Поповић, вођа Драмске секције.
Одушевљена публика аплаудирала је сваком наступу. За крај премијерно је изведена песма „Наташа“ коју је написао и компоновао музику за њу Бранко, члан оркестра. У омаленом простору Клуба Нада, Драга и Илија Товаровић, Боба, Вука, Медена, Драган и Жижа Бељић, Драган Мецић, Ненад и Бранко показали су да је за добар наступ потребно само мало воље и рада.
Они који су пропустили овај веома занимљив и духовит програм једну његову тачку могу погледати крајем октобра у Културном центру на прослави „Сунчане јесени живота“.

О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa