Инфо

8. октобар 2015.8. окт 2015.
ЈИУ-ЈИЦУ: СЕКЦИЈА БЈЈ СЕЦУТОР

ТРИ МЕДАЉЕ

Протекле недеље у Београду, одржано је дечје БЈЈ такмичење у Србији бразилске Јиу Јитса-е под називом “Будући шампиони 1”.
На овом такмичењу учествовала је академија “ММА & БЈЈ Сецутор“ Београд са својим секцијама из Смедерева и Шапца. Од укупно 24 такмичара БЈЈ Сецутор Шабац је имао своја три представника и сва три представника су донела медаље, две бронзе и једно сребро.
У категорији 2001. годиште учествовали су Урош Неговановић, Основна школа “Јеврем Обреновић” са освојеном сребрном медаљом и Немања Бојичић, Основна школа “Јеврем Обреновић”, са освојеном бронзаном медаљом.
У категорији 2002. годиште, учествовао је један такмичар Страхиња Пантић, Основна школа “Вук Караџић”, бронзана медаља.
-Сва три такмичара показали су изузетно залагање и такмичарски дух за победу, против далеко искуснијих такмичара који имају вишегодишње искуство у БЈЈ-у и неким другим сродним борилачким вештинама. Како је ова БЈЈ секција из Шапца врло млада, тек је почела са радом ове године, ово је велики успех како за БЈЈ Сецутор Шабац тако и за наш град Шабац.
Након овог успеха наших такмичара, воља за рад у тиму се подигао на још виши ниво јер нам врло ускоро, крајем 2015, године, предстоји још једно јуниорско такмичење у Београду али овог пута у матичној академији “ММА & БЈЈ Сецутор” Београд. Позивамо све заинтересоване, који желе да буду део овог тима, да нам се прикључе како би били још успешнији и јачи јер то овај град заслужује, каже тренер Славко Пантић.
С.П.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa