Инфо

8. октобар 2015.8. окт 2015.
У ХОЛИСТИЧКОМ ЈОГА ЦЕНТРУ У НЕДЕЉУ ГОШЋА ПРОФ. ДР СПОМЕНКА МУЈОВИЋ

ВЕСЕЛА СТРАНА ЖИВОТА

Уверена да користећи сопствени ум огромна већина људи никада не би морала да оде код лекара, др Споменка Мујовић, професор хистологије и ембриологије у пензији, у својој седамдесет другој години остала је посвећена предавањима о холистичком погледу на здравље и живот, екологији ума. Усавршавајући се у Њу Орлеансу, Паризу, Лозани, Рочестеру, исписујући странице и странице десетине научних радова, некадашња професорка на Медицинском факултету у Београду по одласку у пензију спознала је благодети холистичког приступа лечењу у Сивананда Јога центру на југу Индије близу града Тривандрума.
Практикујући оно што је научила, вођења мишљу да „не можемо спасити свет од ужаса, али можемо усмерити поглед према лепоти“ уз стално учење и спремност на промене, њене радионице, које одржава некада и у друштву Индуса Винода Бхардија, веселе су, пуне животне мудрости и знања које несебично деле.
Управо све то и још много више понудиће Шапчанима на „Веселој холистичкој радионици“ која ће се одржати у недељу, 18. октобра, у шабачком Холистичком Јога центру са почетком у 17 часова.
О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa