Инфо

8. октобар 2015.8. окт 2015.
УРАЂЕНА ФАСАДА СРЕДЊЕ ПОСАВОТАМНАВСКЕ ШКОЛЕ

БРИГА О ШКОЛАРЦИМА

У општини Владимирци има 520 ученика Посавотамнавске средње школе, који су сада у заступљености простора са 75 одсто оних из општине што до сада није био случај. Школа је од скора заблистала новом фасадом за коју је издвојено из средстава општине преко милион динара каже, председник општине Милорад Милинковић.
- Млади су изузетно битни и ми смо смогли снаге да сада школа блиста и представља задовољство да се у њу уђе. Ми ћемо и надаље бринути о младом нараштају, а при крају је одељење школе тачније здање школе у Бељину које ће бити нови велики искорак да млади остају на селу, уз све погодности које им омогућујемо. У овој школи у Владимирцима урађено је 1.020 квадрата фасаде од тога 720 са изолацијом што је велики корак за малу општину, задовољан је Милинковић.
Директор школе Милан Исаиловић истиче и друге видове помоћи општине овој установи.
- Промењен је под у четири учионице и омогућен бесплатан превоз одличним ученицима. То је и велики подстрек за ученике у раду али и други детаљи иду добрим искорацима, а и у нашој режији мада без помоћи општине не би могли ништа, истиче директор.
Ко није скоро био у овој општини тешко ће препознати Посавотамнавску средњу школу, а следе и други послови агилних и просветара и локалне самоуправе.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa