Инфо

8. октобар 2015.8. окт 2015.
ВЕЧЕРАС АУДИЦИЈА ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ЧЛАНОВА У ДЕЧЈИ ХОР „МЛАДИША“

БЕСПЛАТНО ЧЛАНСТВО ЗА СВЕ

Канцеларија за младе града Шапца у сарадњи са Културним центром организоваће вечерас другу аудицију за пријем чланова у Дечји хор „Младиша“. Основан у марту ове године хор је изазвао велико интересовање малишана тако да је ова аудиција, по речима директорке Канцеларије за младе града Шапца Наиле Мехмедовић, била очекивана.
- Крећемо са новом сезоном. Позвали бисмо нове чланове да нам се прикључе, као наравно и нашу стару дечицу која су већ учествовала и била део Дечјег хора „Младиша“. Имаћемо нов репертоар. Ово је још једна лепа прича коју ћемо обликовати. Оно што буду научили представиће пред Нову годину својим родитељима и пријатељима - додала је Наила Мехмедовић на конференција за новинаре протеклог понедељка.
Сви заинтересовани узраста од четири до петнаест година моћи ће од 18 часова да покажу шта знају и умеју када је у питању певање.
- Деца која нису у могућности да дођу вечерас могу то обавити на првој следећој проби у уторак од пола осам. Пробе ће се одржавати два пута недељно у трајању од четрдесет пет минута. Касније ће трајати дуже, чак и до сат и по, због увежбавања репертоара, па ћемо их делити у групе. Овом приликом позвала бих сву заинтересовану децу да дођу на нашу аудицију, постану бесплатно чланови нашег хора и заједно се друже са нама - изјавила је Сузана Гајић, дипломирани теоретичар уметности - музички педагог.
Дечји хор „Младиша“, који је бројао тридесет чланова, током претходног тромесечног дружења имао је два запажена наступа у Културном центру и то на концерту приређеном за родитеље, али и на Дечјем фестивалу који су отворили 1. јула.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa