Инфо

8. октобар 2015.8. окт 2015.
КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ 2015/2016

НИКАД НИЈЕ КАСНО ЗА СНОВЕ

У Културном центру у Шапцу, у току је промоција Креативног курса гитаре који организује Гитар арт фестивал, у сарадњи са амбасадом САД, у Београду и 18 градова Србије.
- У Шабац смо дошли прошле године, имамо око двадесетак полазника који су завршили први курс. Град Шабац има на располагању десет гитара, које су донација америчке амбасаде за све оне који немају гитару, а желе да науче да свирају. Курс је намењен почетницима, онима који никада нису свирали гитару, пружа најосновније музичко образовање када је у питању класична, акустична и електрична гитара, каже Бошко Радојковић, оснивач и директор Гитар арт фестивала.
Креативни курс гитаре прати календар школске године, што значи да се програм одвија у временском интервалу од октобра до јуна. У склопу редовне и обавезне наставе, биће одржана 62 часа гитаре и 8 часова додатне наставе.
- Поред фонда од 70 часова, полазници добијају два наступа – Новогодишњи концерт и завршни концерт у јуну и два гостовања - 12. и 13. марта у Београду на Гитар арт фестивалу у Дому омладине, који организујемо само за наше полазнике из Србије. Оно што је привилегија овогодишњег курса је огроман, гала концерт на свечаном отварању 50. Гитаријаде у Зајечару, додаје Радојковић.
Заинтересовани се могу јавити у Културни центар, или на број телефона 0112206245. Чланарина за за Креативни курс гитаре износи 3.000 динара месечно. Сви могу да се упишу, без обзира на године, јер, за остварење снова, никад није касно.
“Гитар арт фест је од шачице занимљивих музичких догађаја обједињених капом љубитеља класичне, па и сваке акустичне гитаре, без помпе, израстао у модеран, међународни фестивал завидне разноликости програма.”
(Драган Кремер)

М.Ф.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa