Инфо

22. октобар 2015.22. окт 2015.
ЈП ЗА УПРАВЉАЊЕ ГРАЂЕВИНСКИМ ЗЕМЉИШТЕМ

НАСТАВЉЕНО ШЉУНЧЕЊЕ

Кроз пројекат Јавног предузећа за управљање грађевинским земљиштем, у сарадњи са грађанима, прошле недеље обављено је шљунчење улица Костадиновића пут и Алимпија Васиљевића у Касарским ливадама, као и улице Владике Гаврила Поповића на Летњиковцу.
- Од ове године шљунчење путева је трошак Јавног предузећа за управљање грађевинским земљиштем, а не грађана и месних заједница. Да би извели радове потребно је само да се грађани, или Савет месне заједнице, обрате нашем предузећу, како би обавили шљунчење неке улице или јавне површине. Средства за ову намену су обезбеђена. Од планираних осам милиона, до сада је утрошено четири, тако да новца има сасвим довољно. Због тога и апелујемо на грађане да нам се обрате, како би овај посао урадили и у њиховим улицама, рекао је директор Јавног предузећа за управљање грађевинским земљиштем Владимир Недељковић.
Улица Владике Гаврила Поповића дугачка је око 200 метара, а пре шљунчења је била у веома лошем стању због обилних падавина. Овај проблем је сада решен, захваљујући заједничком ангажовању грађана и Градске управе, навео је Никола Веселиновић, председник Савета месне заједнице Летњиковац.

М.С.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa