Инфо

22. октобар 2015.22. окт 2015.

ВОЈНИ ПЕНЗИОНЕРИ У ПОСЕТИ СОКО ГРАДУ

Војни пензионери Шапца програмски завршили су ову годину незаборавним излетом на Соко град и посету Љубовији прошле недеље. За ову годину остаје им још одржавање годишње Скупштине, да се саберу и оцене све овогодишње активности. Оцене рада Удружења из ове године биће основа за планирање активности Удружења за наредну годину.
Четрдесет војних пензионера, колико је било на овом излету, многи међу њима по први пут долазе у овај део Србије, изразили су велико задовољство посетом Соко граду, због његовог историјског и културног значаја. Посебно задовољство било је за најсмелије да се попну на највиши део Соко града, кога симболизује велики крст.
Задовољство је такође било посетом Љубовији, упознавање са њеним културним и другим знаменитостима, као и посета ресторану „Идила“ где су као домаћини били веома срдачни и гостопримљиви.
Међу учесницима излета, по повратку, чула су се многа размишљања за могуће излете и посете у наредној години, што ће чланови Општинског одбора имати у виду када буду планирали активности Удружења за наредну годину.
Стеван Стојановић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa