Инфо

22. октобар 2015.22. окт 2015.
ТЕКВОНДО : КЛУБ ШАБАЦ

ДВА ПЕХАРА ИЗ НОВОГ САДА

Протеклог викенда у новосадском Спенсу, одржано је отворено теквондо првенство Војводине за 2015. годину. Учествовало је 37 клубова из Србије, Републике Српске и Словеније са укупно 401 такмичарем. Екипа теквондо клуба ‘’Шабац’’ је довела 21 члана који су на крају дана освојили 19 медаља од чега су шест златних, пет сребрних и осам бронзаних. Збрајањем појединачних медаља за укупни пласман, Шапчанима су припала и два пехара. Пионирима за укупно друго место иза Елита из Инђије а испред београдског Галеба, док су кадети укупно трећи иза другопласираног Галеба и првопласиране Азије из Београда.
Златне медаље су освојили: Матеја Вучинић, Марко Марковић, Вукашин Мојсиловић, Вељко Јовановић, Милица Тијанић и Жаро Крајишник. Сребрним медаљама су се окитили Урош Белановић, Марко Лазић, Виктор Пушкић, Ана Тијанић и Теодора Росић а бронзаним Стеван Миловановић, Марко Михаиловић, Чедомир Лазић, Лазар Кнежевић, Никола Вујић, Зоран Керкез, Милан Керкез и Андреа Матић.
- Млађе категорије наших такмичара су и на овом такмичењу показали да су по квалитету у самом врху Србије а оправдано се надамо још бољим резултатима следеће године. Наредних недеља ћемо наступити на “Сокол Опен” у Бијељини, затим “Трофеј Београда” и “Елит Опен 2015” Руми, рекао је Јован Дедић тренер теквондо клуба “Шабац”.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa