Инфо

29. октобар 2015.29. окт 2015.
РУКОМЕТ: ПРВА ЛИГА ЗА ДАМЕ

ЖАЛ ЗА ПОБЕДОМ

ЖРК Медицинар - ЖРК Извор Буковичка бања 36:36 (15:16)
Домаћа екипа предвођена опорављеном Аном Радовић била је на корак до освајања бодова али су два бода изостала у мечу са апсолутним фаворитом из Аранђеловца.
Шапчанке су последњи минут утакмице имале гол предности али гошће су у последњим тренуцима сусрета успеле из седмерца да постигну гол. Меч је протекао у фер и коректној игри а домаћа публика је на крају громогласно поздравила Медицинарке које су дале све од себе да стигну до победе.
И овај резултат показује да екипа има потенцијал за наредне наступе када их очекују знатно слабије екипе од Извора који слови за апсолутног фаворита за освајање првог места у СРЛС.
Ана Радовић је држала све конце игре у својим рукама жељна игре после дуже паузе а праве сараднике је имала у Јелени Зечевић, Нади Нинковић, Јовани Милошевић, Александри Ручнов, Бојани Шимшић, Марији Андрић, Јелени Бојанић и Тамари Ђурковић .
ЖРК Медицинар: Враголић 2, Обреновић, Милошевић 2, Чворић, Мандић, Матић, Радовић 12, Ручнов 8, Карић, Шимшић (15 одбрана), Ђурковић 1, Зечевић 9, Кукић, Бојанић, Никовић 2, Андрић.
Следећу утакмицу Шапчанке играју у Јагодини викенда пред нама.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa