Инфо

8. јул 2010.8. јул 2010.
ФУДБАЛСКИ КЛУБ “ЛОЗНИЦА“

МЛАДИ ЗА ПОНОС

Иако је први тим ФК “Лозница“ није успео да се врати у Српску лигу, челници клуба су најавили да ће се и у наредној сезони ослонити на млађе нараштаје уз адекватна појачања са стране
У разговору за “Глас“, председник ФК “Лозница“, Милорад Тадић је истакао планове за наредну сезону и успехе млађих селекција са којима се, како он каже, поноси.
- Чињеница је да нисмо са првом екипом заузели прво место у зонском систему такмичења. Недостајало нам је пар искусних играча који су могли младе да повежу како би имали континуирану игру. Лозница нема времена да чека, и ове године ћемо се трудити да свим снагама уђемо у виши ранг такмичења, каже председник Тадић.
Иако изгледа претенциозно, у клубу најављују да ће у наредне четири године уз помоћ градске управе изборити такмичење у другој лиги.
Знам да изгледа немогуће, али ми имамо две селекције које играју у квалитетној лиги Србије. Утакмице пионира и кадета у великом броју су пратили љубитељи фудбала, што још више говори о томе колико смо успешни. Кадети који имају сада 17 година, за четири ће довољно стасати. Сматрам да градска управа мора порадити како на едукацији тако и на запошљавању младих. Под тим подразумевам, отварање виших школа у Лозници. Само тако можемо спречити одлазак младих у друге градове, и сачувати талентовану децу да тренирају и напредују у свом граду, нагласио је председник клуба.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa