Инфо

5. новембар 2015.5. нов 2015.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – 13. КОЛО

Два гола за три бода

ФК „Раднички шабачки“ – ФК „Хајдук Станко“ 2:0 (1:0)
У последња два викенда, „Раднички“ је доживео два разочарења, те је тријумф против “Хајдук Станка”, у дербију, Шапчанима био потребан да се са више оптимизма уђу у последња два кола јесењег дела. Одличан наступ у првом и довољно добар у другом делу, задржали су бодове у Шапцу.
После корнера и гужве у казненом простору, најприсебнији је био Јокић и лопту послао у мрежу за 1:0, већ на почетку утакмице. И после гола, Шапчани су нападали, Петровић и Лукић су имали прилике, али промене није било. У наставку, гости, лидери до овог кола, играју офанзивније. Такав приступ им доноси неколико изгледних прилика, али и добре интрвенције голмана Давидовића. Ни „Раднички“ није чувао резултат, нападао је као и у првом делу. Преломни тренутак догодио се после полуконтре средином полувремена. На малом простору одлично је комбиновало неколико навалних играча Шапчана, а сјајно проигравање у дубину, искористио је Петровић пласиравши лопту у ближи угао за 2:0. Имали су играчи из Црне Баре прилику да врате неизвесност у 81. минуту, али нису искористили једанаестерац.
Лидерску позицију, после неуспеха екипа из Богатића и Црне Баре, преузела је „Дрина“ са 28 бодова. Други најстарији шабачки фудбалски клуб, за сада има 19 бодова, а следеће недеље гостује у Петловачи, у претпоследњем јесењем колу Окружне лиге.
С. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa