Инфо

12. новембар 2015.12. нов 2015.
ТЕКВОНДО КЛУБ „ШАБАЦ“

ТРОФЕЈ БЕОГРАД И ЕЛИТ

Такмичари теквондо клуба “Шабац” су протеклог викенда учествовали на два теквондо турнира. У суботу је одржан “16. Трофеј Београда” у спортској хали “Бањица” где је из Шапца било седам, међу 360 такмичара из 43 клуба из 10 земаља. Златну медаљу је освојио Вукашин Каравидић а сребрне Урош Белановић, Марко Михаиловић, Вукашин Мојсиловић и Жарко Крајишник.
Наредног дана у недељу, одржан је “5. Елит Опен ” у Руми. Учествовало је 55 клубова са укупно 606 такмичара из 11 земаља. Теквондо клуб Шабац је наступио са 28 такмичара у свим узрасним категоријама који су освојили 22 медаље од којих седам златних, шест сребрних и девет бронзаних. Када су се сабрале све медаље, теквондо клубу Шабац су припали и екипни пехари за укупно друго место у старијим пионирима и треће место у млађим пионирима Б класе.
Освајањем 27 медаља протеклог викенда, наши такмичари су поново потврдили да се високо котирају у теквондо спорту. Посебно нам је драго да смо имали три пионира који су се први пут такмичили а освојили су медаље у завидној конкуренцији. Настављамо са тренинзима и припремама да би остварили што бољи резултат на балканском првенству почетком децембра– рекао нам је Јован Дедић тренер теквондо клуба “Шабац”.
Освајачи медаља на “Елит Опен 2015”
Злато: Матеја Вучинић, Марко Марковић, Зоран Керкез, Андреа Матић, Теодора Росић, Милан Керкез и Жарко Крајишник.
Сребро: Урош Белановић, Вукашин Мојсиловић, Јована Живановић, Новак Ђукић, Вељко Јовановић и Стефан Ивановић.
Бронза: Марко Лазић, Стефан Вићентић, Матеја Ивановић, Ивана Тадић, Милица Тијанић, Марко Михаиловић, Ана Тијанић, Алекса Јовановић и Михаило Тадић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa