Инфо

12. новембар 2015.12. нов 2015.
ПЕСМА ШАПЧАНА ПРЕДЛОГ ЗА МТВ ТОП ЛИСТУ

ПОДРЖИТЕ “ЕЛЕВЕН”

Шабачки бенд “Елевен” други пут има прилику да се нађе на најпрестижнијој регионалној топ листи МТВ Адрие. Песма “Веруј” тренутно је прва на листи предлога за “Домаћицу” и за њу можете гласати на сајту МТВ.
-Наша нова издавачка кућа “Лампсхаде медиа” препознала је квалитет и прво су нас они промовисали. Поред тога, и добро урађен спот био је још једна препорука. Сада се више не обраћа пажња само на музику, него све мора да буде “цакум пакум”. Људима се спот допада јер им је остављено машти на вољу да сами смисле шта смо хтели да кажемо, каже певач бенда “Елевен” Зоран Кузмановић.
Објашњава да им је спот радио њихов друг Влада Симић заједно са екипом која је код нас снимала реклама за неке од најпрестижнијих брендова.
Бенд је настао 2008. године, а први албум “А момент оф силенце” издали су годину дана касније. На топ листи били су 2012. са песмом “Пловим сад”, која је њихов највећи хит до сада.
Ове године потписали су уговор са издавачком кућом “Лампсхаде медиа” за које издају и “Хладно пиво”, “С.А.Р.С.”, “Ничим изазван” сестре Ковач...
-Рок ен рол у Србији више није поуларан ни промовисан као раније. Међутим, они који су му остали верни, томе су баш посвећени. Ми жанровски нисмо одређени. Најближи смо алтернативном року. Не пратимо никакав талас. Најбитније нам је да урадимо песму за коју ћемо моћи и за 10 година да кажемо да је одлична. Не тежимо великим аренама, истиче Кузмановић.
Захваљујући баш томе што не припадају потпуно ни једном правцу, учествовали су и на поп и на панк фестивалима. Шабачка публика имала је прилику да их види и на отварању градског трга.
Да би нова песма Шапчана стекла регионалну популарност довољан је један ваш клик. Знамо да сте већ на интернету, отиђите на сајт МТВ.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa