Инфо

8. јул 2010.8. јул 2010.
ЛЕТЊЕ ШКОЛЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ

НЕ ПЛАШИМ СЕ БАБА РОГЕ

Након великог интересовања које су шабачки школарци испољили за стицање нових знања прошлог лета, Канцеларија за младе је и овог распуста организовала преко 20 занимљивих двомесечних курсева
У сарадњи са Међуопштинским историјским архивом, Народним музејем, Библиотеком шабачком, спортско ““ риболовачким друштвом “Бистро“, Ветеринарском амбулантом “Сириус“ и ОШ “Николај Велимировић“, шабачка Канцеларија за младе организовала је 22 летње школе. Број полазника ни овај пут није ограничен, а сва средства за рад биће обезбеђена у самим школама ““ рекла је координаторка рада Канцеларије за младе Ана Лазић.
Сви курсеви ће бити одржани у току јула и августа. У просторијама Међуопштинског историјског архива, од 5. јула почиње школа узбудљиве историје. Славна дела прошлости, али и славне пропасти, сурове обичаје, верски занос и идеале слободе, кроз интерактивна предавања полазницима ће покушати да приближи Иван Досковић. Одговоре на питања: да ли нас религије спајају или раздвајају и шта је то Бог, одгонетнуће Сања Павловић, летњу школу историје уметности водиће Тамара Исаковић, а децу узраста преко пет година тајнама луткарске уметности научиће Петар Гајић. Школу за модне креаторе држаће Марија Иванковић ““ Јуришић, док су под пројектом “Електропионир“ обједињене двомесечне школе бубњева коју води Милан Арнаутовић ““ Фирца, електричне гитаре под надзором Саше Шетке, бас гитаре за коју је задужен Ивица Гератовић и клавира и клавијатура где је предавач Мина Мандић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa