Инфо

19. новембар 2015.19. нов 2015.
ФУТСАЛ: БЕЛЛАТОРЕС ИМА ЕВРОПСКЕ АМБИЦИЈЕ

КЛУБ ВЕЛИКИХ РАТНИКА

Шабачки футсал клуб „Беллаторес“, основан 2014. године, је „мали“ тим састављен од великих ратника (беллаторес - лат. ратници), са великим апетитима.
Циљ ове године је да клуб избори пласман у виши ранг (Друга футсал лига „Запад“). Дугорочне амбиције клуба су да кроз 5 до 7 година игра и у Европи.
Прошла година такмичења у Регионалној футсал лиги Србије - група „Дрина“, је била експериментална и за тим и за руководство. Уз мале модификације у овој сезони имамо одличан ритам, што показују и резултати. После пет одиграних кола, први смо на табели, без пораза.
У последњој одиграној утакмици прошлог викенда Шабачки Спартанци су на свом терену, у сали Екононмско - трговинске школе, савладали једног од главних конкурената екипу „Бајине Баште“ са 4:0. Шапчани су доминирали кроз цео ток утакмице што се види и кроз резултат који је дошао у другом полувремену.
Руководство тима се труди и настоји да организује и одржи стабилан клуб са јаким „темељима“ и европским стандардима. Момцима се обезбеђују услови каквих нема у многим већим клубовима. Да бисмо наставили напредак у свим сегментима клуба и да би остваривали наше амбиције, овим путем позивам заинтересоване спонзоре да нам помогну на путу ка врху, јер сваки почетак је тежак.
Председник клуба Ђорђе Мелцер

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa