Инфо

19. новембар 2015.19. нов 2015.

Прво Грапплинг првенство Србије 2015.

У недељу 22.11.2015. године, у Кули, под покровитељством ММА Савеза Србије, који је од недавно, тачније од 17.11.2015. године, званично признат од Спортског савеза Србије, одржано је прво и званично “Греплинг првенство Србије 2015.”.
На овом такмичењу учествовали су многи велики клубови из целе Србије, ту су се нашли БЈЈ борци, греплери, па све до рвача који су желели освојити прву званичну титулу, државног првака Србије у греплингу.
Међу свим тим изванредним и изузетно спремљеним борцима, учествовала БЈЈ & ММА академија СЕЦУТОР Београд са својим секцијама а ту се нашла и секција из Шапца са једним представником у категорији пионира. Представник БЈЈ Сецутор – Шабац, Миливој Петровић званично је постао вицешампион Србије у категорији пионира, што за овакво такмичење представља изузетно висок резултат. Такође је важно истаћи, да је БЈЈ&ММА академија Сецутор на овом такмичењу освојила 14 медаља од којих су 6 златних, 5 сребрних и 3 бронзане што по овим резултатима дели друго место са новосадским клубом “Фамилy Фигхт Теам” .
Познато је да БЈЈ Сецутор – Шабац веома млада секција која је успела за кратко време од како постоји, да направи одличне резултате у претходним такмичењима а овај резултат у Кули потврђује да све досадашње резултате није случајно освојила и да поседује изузетан квалитет и потенцијал.
Након овог такмичења секција ће свој рад наставити у истом ритму и темпу без обзира што је са овим такмичењем највероватније затворила такмичарску годину.
Почетком године предстоје припреме за наредну календарску такмичарску годину где већ на самом почетку такмичарске сезоне предстоји јуниорско БЈЈ такмичење (такмичење у бразилској јиу јитсу-и) а млађи чланови БЈЈ Сецутор секције из Шапца желе оправдати досадашње али и освојити нове медаље.
Тренер “БЈЈ Сецутор – Шабац”, Славк

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa