Инфо

19. новембар 2015.19. нов 2015.
Будите и Ви унапред задовољни клијент АИК Банке

НЕДЕЉА ШТЕДЊЕ

АИК Банка је поводом месеца штедње припремила специјалне погодности. Уз повољне услове, оно што АИК Банку чини правим местом за штедњу су доступност и флексибилност депозита, различити типови штедње, прилагођени потребама грађана и сигурност Банке као капитално јаке институције.
Овогодишња понуда обогаћена је штедњом са исплатом камате унапред, за улоге на период до 30 месеци. Овај вид штедње нуди могућност да клијенти целокупан износ камате добију унапред, одмах по полагању депозита.
За клијенте који су одлучили да свој новац положе на орочену штедњу, АИК Банка је припремила пакет под називом „25+5“. Специјална погодност овог типа штедње огледа се у томе да клијенти свој улог могу подићи када год им затреба, уз припис степенасте камате.
За клијенте који желе више од своје штедње, АИК Банка је припремила “ФЛЕЏИ” штедњу. Уз гарантовану каматну стопу, штедише имају могућност да у сваком тренутку располажу својим новцем, и то путем е-банкинг-а, коришћењем платне картице било где у земљи иностранству или доласком у било коју пословницу.
Банка је припремила и атрактивну врсту штедње у еврима под називом „штедња са слојевитим каматним стопама“, која пружа бројне могућности. Клијенти који ороче своја средства на 12, 25 или 30 месеци, могу одабрати начин исплате камате месечно или о датуму доспећа улога.
У недељи штедње АИК Банка, већ традиционално, мисли и на најмлађе па је у своју понуду и ове године уврстила и “МИНИАИК” штедњу, која је у потпуности прилагођена њиховим потребама.
Са “МИНИАИК” дечјом штедњом имате могућност да штедите по виђењу, што значи да новац уплаћујете и њиме располажете у сваком тренутку. Нова могућност је да можете извршити уплату у износу који желите у било којој филијали АИК Банке, такође и остварити каматну стопу која је виша од редовне каматне стопе за штедне рачуне по виђењу.
Стимулативном понудом, АИК Банка жели да се захвали на лојалности и поверењу свим садашњим и будућим клијентима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa