Инфо

26. новембар 2015.26. нов 2015.
Шабац на сајму спорта у Београду

АФИРМАЦИЈА ПОЗИТИВНИХ ВРЕДНОСТИ

Четврти међународни Сајам спорта, под називом „Спортска страна Србије - сусрет шампиона“ одржан је прошлог викенда у Хали 1 Београдског сајма. Министар омладине и спорта Вања Удовичић поздравио је присутне, а свечаном отварању сајма присуствовали су заменик градоначелника Шапца Немања Пајић, чланица Градског већа Весна Живковић и представници Спортског савеза Шапца и Туристичке организације Шапца.
-Шабац није град спорта само због великих спортских успеха које имамо, већ и зато што неколико хиљада младих тренира у више од 100 клубова. Зато је и овај сајам спорта прилика да представимо неке од својих успеха – спортске клубове, колективе и Спортски савез који спада у најбоље у нашој земљи, због чега је и награђиван. Наравно да све ово за циљ има даљу промоцију спорта и афирмацију позитивних вредности, као и стварање здравих животних навика код наших младих суграђана. Поносни смо на све велике спортске успехе и медаље, али и на све оне који бирајући спорт бирају здрав и квалитетан живот- рекао је заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.
Посетиоце током три дана сајма очекују представници више од 100 спортских савеза, више од 20 спортских терена и полигона за активацију, преко 20 предавања и семинара у области спорта, медицине и исхране, али и дружење са више од 300 актуелних, легендарних и стипендиста врхунских спортиста.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa