Инфо

3. децембар 2015.3. дец 2015.
ПЛАТНА СУПЕР КАРТИЦА МЕЊА ПИКА ПЛАТНУ КАРТИЦУ

Много више погодности, још боља куповина

Компанија Мерцатор-С је у сарадњи са Сбербанк Србија покренула пројекат замене платне Пика картице платном Супер Картицом
Програм платне Пика картице престаје да постоји од 7.12.2015. године. Већина корисника Пика платне картице има могућност да аплицира за платну Супер Картицу, чије је издавање бесплатно и без обавезе отварања текућег рачуна и преноса плате у Сбербанк Србија. Картице ће бити доступне тим корисницима у најкраћем року по потписивању уговора.
На овај начин, корисници ће моћи да остваре бројне погодности које су им на располагању одмах по закључењу новог уговора.
Куповину на рате без камате и накнаде од сада ће моћи да остваре и у ИДЕИ, Роди, Мерцатор Хипермаркетима, Авенија Моде, Модиана и Интерспорт продавницама и Беаутиљуе парфимеријама. Одложено плаћање до 45 дана и куповина до 12 рата без камате на свим осталим продајним местима у земљи, као и могућност сакупљања до три пута више бодова у мрежи партнера, само су део бенефита које платна Супер Картице омогућава својим корисницима.
Платна Супер Картица припада престижном програму МастерЦард Њорлд и намењена је свим потрошачима, члановима Супер Картица програма лојалности.
Укупна уштеда коју потрошачи могу остварити коришћењем платне Супер Картице у мрежи партнера је значајна за кућни буџет и износи преко 4% за потрошњу у ИДЕА, Рода и Меркатор објектима, као и до 5 динара уштеде по литру горива на НИС и Гаспром бензинским станицама. Осим тога, платна Супер Картица враћа и 0,5% укупне потрошње на било ком другом продајном месту ван мреже наведених партнера.
Супер Картица је први програм лојалности у Србији и издваја се по томе што сарађује са 14 водећих компанија из различитих области и на тај начин потрошачима омогућава мноштво погодности за куповину код својих партнера.
Све потребне информације можете добити позивом Цалл центра 0800 301 300 или на сајту https://www.superkartica.rs/

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa