Инфо

3. децембар 2015.3. дец 2015.
ВЛАДИМИРЦИ: ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА “СУНЦОКРЕТИ”

ЂОКОВИЋ ЈАЛОВИКУ

Дана другог децембра Фондација „Новак оковић“, Предшколска установа „Сунцокрети“ и Општина Владимирци потписали су уговор о донацији Пројекат „Школице живота – Заједно за детињство“ за изградњу објекта у селу Јаловик.
По речима Зорице Милошевић, диркторке Предшколске установе „Сунцокрети“, пројекат „Школица живота“ има велику улогу у унапређењу услуга у области предшколског васпитања и доступности за сву децу на територији општине Владимирци, а поготово у сеоском подручју као што је село Јаловик.
Предшколска установа „Сунцокрети“ Владимирци ће кроз партнерство са Фондацијом унапредити свој рад, обезбедити радосно детињство за сву децу и дати им могућност за укључивање у предшколску установу, како би им овај вид васпитања и образовања био доступан.
Захваљујући Фондацији, установа ће имати један нов, савремен, лепо опремљен, прилагођен простор за децу, у коме ће деца кроз игру стицати своја прва знања. Такође, у сарадњи са Центром за интерактивну педагогију (ЦИП) сви васпитачи ће проћи и адекватну стручну обуку.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa