Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
СРЕЋАН ВАМ СЕДАМДЕСЕТ ПРВИ

РОЂЕНДАН, ПОДРИНСКЕ ГЛАСОНОШЕ

Када нешто дуго опстаје то доказује да је вредно, корисно, постојано, васпитно, поучно. Седамдесет једна година, колико иза себе сада има наш “Глас Подриња”, доказ је његове пуне зрелости, озбиљности и правог пута којим иде. Неколико генерација новинара расли су са овим нашим гласилом, стицали искуства и знања, тако да су остављали озбиљан траг за историју овог краја, а неки од њих постали и врхунски мајстори писане речи. Садашња генерација, која уређује “Глас Подриња”, иде истим путем. Срећно им било.
Нема друштвене области чији траг уз помоћ “Гласа Подриња” није ушао у историју. Ово гласило не бира о коме и колико ће писати. Његово правило је – свакоме према заслузи. Војни пензионери Шапца захвални су “Гласу Подриња” што о њиховом раду редовно обавештавају нашу јавност, зато му и поручују: “Ми ћемо и даље радити на добробит свију нас а Ви пишите о нама онолико колико заслужујемо”.
Господо новинари, ствараоци “Гласа Подриња”, нека Вас и даље срећа прати у вашем одговорном раду, успехе ћемо ценити ми читаоци, па све тако до првог века успешног постојања на нашу срећу и задовољство. Верујемо у Вас па Вам од срца честитамо наступајућу 2016. годину, са пуно жеља за успех Вас и ваших породица.
Удружење војних пензионера Шаба&

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa