Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
ДАХ МОДЕРНОГ СТАРОЈ ЗГРАДИ

Новогодшњи дочек у тржници

Град Шабац организује свечани новогодишњи дочек у простору Тржнице, уз свирку три шабачка бенда (Fu#kend Up, Slonz, Supermensi) и једног београдског (Granpa Candys) и наступ диџејева (DJ Света и DЈ Дима). Тржница ће 31. децембра бити отворена уобичајено, до 15 часова, а 1. јануара, као и сваке године, неће радити, тако да се радно време Тржнице не мења. Прослава дочека Нове године је од 9 до 04 часа.
Идеја да се новогодишњи дочек организује у простору Тржнице настала је по угледу на европске градове који користе могућности и капацитете локација различитих намена.
- Настављамо са новинама, све ово је могло да буде и на новом тргу, али отишли смо корак даље и решили да згради која је споменик културе удахнемо нов живот, каже Милица Симић, организаторка новогодишњег дочека.
Она наглашава да је то, осим искорака у визуелном смислу, добро практично решење јер ће унутар Тржнице боравак сигурно бити пријатнији него напољу. Испред зграде биће постављен велики лед екран, тако да ће грађани и са трга моћи да посматрају шта се дешава у Тржници.
Тржница ће за ову прилику бити атрактивно осветљена и украшена, унутар објекта може се унети само пластична амбалажа, а излози ће бити адекватно обезбеђени.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa