Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
ОТВОРЕН НОВОГОДИШЊИ ВАШАР

ПРЕТПРАЗНИЧНО РАСПОЛОЖЕЊЕ

Наступом Дечјег хора Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ протеклог понедељка у вечерњим сатима отворен је Новогодишњи вашар. Пола сата касније наступила је шабачка група „Елевен“, док су штулаши, жонглери ватром и уметници за осликавање лица забављали најмлађе.
Током дана Шапчани су имали прилику да на Градском тргу обиђу и Новогодишњи базар и за себе и своје најмилије пронађу поклоне за предстојеће празнике.
Радионице за децу „Зима, зима е па шта је“, „Пошта за северни пол“, „Свирка у подне“, „Вино и тамбурице“, акустична музика на више места, концерти, обележили су уторак и среду.
За данас од 12 до 16 часова предвиђена је радионица „Направи своју звезду“ која ће свим заинтересованим показати како се прави новогодишњи накит са којим ће се украсити јелка. Љубитељи тамбураша имаће прилику да их послушају од 18 часова. За петак и суботу од 19 часова предвиђена је Предновогодишња журка на којој ће наступити неки од шабачких бендова и Ди џеј. Најмлађи ће у суботу од 18 часова моћи да погледају представу „Фрозен“, а у понедељак од 12 часова „Машу и меду“. За понедељак, 28. децембар, предвиђено је и дружење са Деда Мразом од 13 часова. У уторак 29. децембра, од 16 часова шабачки основци представиће се са својим новогодишњим представама, док је за 18 часова заказан концерт. Према планираном програму у среду, 30. децембра, од 17 часова одржаће се концерт за децу поводом почетка распуста, а од 19 часова „Вино и тамбурице“ или концерт Музичке школе „Михаило Вукдраговић“.
За четвртак, 31. децембар, од 11 часова предвиђен је дочек Нове године за децу и журка са кловновима, док ће од 12 часова Деда Мраз делити пакетиће. Од 13 до 16 часова одржаће се Дневна новогодишња журка. Најлуђу ноћ овога пута Шапчани ће провести у Тржници где ће бити организован дочек Нове године.
Свој печат током наредних дана оставиће и шабачки уметници који ће осликавати панел на Тргу. Ту није крај. Новогодишњи вашар трајаће до 7. јануара тако да ће Шапчани имати прилику да се забаве на отвореном током празничних дана.
О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa