Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
Од недавно у Шапцу– Ризница здравља

„Здрава паста“ за целу породицу

Одабиром правих састојака,потпуно природних и нешкодљивих за здравље, успели смо да наша паста буде оно што њено име и обећава. Идеја наше „Здраве пасте“ је да не садржи никакве отровне састојке, а самим тим не сме да штети ни нашим зубима, уколико приликом прања прогутамо одређену количину, те је као такву могу користити и деца и одрасли.
Сода бикарбона и калцијум карбонат су најблажа абразивна средства која се могу наћи, вишеструко су мекша од наших зуба, тако да прањем не би смели да се оштете ни зуби ни десни. Однос соде бикарбоне и калцијум карбоната у „Здравој пасти“ обезбеђује супериорно уклањање плака и других наслага са зуба. Будући да је сода бикарбона базна со, и у реакцији са киселинама у нашим устима, долази до неутралисања и цела средина постаје благобазна и као таква представља идеалну средину за здавље наших зуба. Ово је изузетно важно због чињенице да су све болести зуба проузроковане киселинама у устима,које настају када бактерије почну са прерадом остатака хране у усној дупљи. Сода бикарбона има антибактеријска својства, као и есенцијална уља која су у саставу наше пасте,и помажу и код проблематичних десни. Потврда и коментари наших стоматолога је да у већини случајева, проблеми нестају после две недеље.
Спровођењем анкете која је обухватала узорак од 1.000 испитаника, различитог старосног доба, пола, образовања на територији целе Србије, добијамо еуфоричне, позитивне реакције и одговоре испитаника.Чињеницу да нашу пасту и најмање дете може користити, чак и прогутати, а да се притом здравље не угрожава, јер је по Фармакопеји храна, буди посебну заинтересованост родитеља и деце.
Шабачка „Ризница здравља“ производњу „Здраве пасте“ реализовала је у септембру ове године. Седиште компаније налази се на Обреновачком путу бб, Мишар, у просторијама фирме „Ингсофт“.
Пласирањем производа на тржиште и усресређеност на представљање наше пасте, резултирало је склапање сарадње са групацијом „Универекспорт“, највећим домаћим малопродајним ланцем, са преко 120 малопродајних објеката.
„Здрава паста“ се може наћи у свим приватним апотекама на подручју града Шапца и шире, а за неколико дана и у државним апотекама.
Промоција „Ризнице здравља“ реализована је и у „Био Шпајзу“, продавници здраве хране у Београду, чија је мисија да популише здрав начин живота, и данас преставља највећег увозника и дистрибутера здравих производа. У наредном периоду очекујемо почетак сарадње, а самим тим продају „Здраве пасте“ у продавницама здраве хране на територији целе Србије.
Компанија „Кепром“, једна је водећих дистрибутерских компанија у области производа за бебе и малу децу у Србији, уврстила је нашу пасту у асортиман производа свих „Акса“ дечијих продавница.
Средином јануара 2016. године, „Здрава паста“ биће доступна и у 136 „Лили“ дрогерија широм Србије.
Све додатне информације можете добити посетом нашег сајта – њњњ.ризницаздравља.рс или путем телефонског позива на број 015/380-180.
У „Ризници здравља“ настављамо са ширењем линије здравих, најквалитетнијих производа које ћемо учинити доступним свакој породици која брине о свом здрављу.
ПР „Ризнице здравља“, Јована Јован

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa