Инфо

17. децембар 2015.17. дец 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: СЕДМА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО

РЕШЕЊЕ ВОДОСНАБДЕВАЊА

Седма редовна седница СО Владимирци уз решено буџету и пратећим темама у центру пажње је имала решење питања водоснабдевања и то централног вода који би имали и пратећи резервоар да би се избегла пуцања мреже, каже председник општине Милорад Милинковић.
- Ми смо намерни да решимо то болно питање за сада и овим решење а у плану је у догледно време и питање Скупљена са два резервоара али о том потом. Око 3,5 милиона динара биће одвојено за реновирање Дома културе у варошици који је био дефинитивно неупотребљив а сада ће када се радови приведу крају бити вишенаменски од биоскопских и позоришних представа до осталих манифестација. Ми смо намерни, ту већ говорим уз овај посао и друга питања радно испратити и побољшати услове рада и других установа колико се то може али и решити питања попут запошљавања, расељеним и избеглим лицима и тако редом а за бољитак општине Владимирци пред празничне дане који би требали донети и капиталан пројекат у реализацији али о томе више у завршном броју ове радне године, наговештава велики посао председник општине.
Што свечарски, што радно, током комплетне године само се на кратко узимао дах за бројне задатке који су финалисани, колико им је то буџет дозволио, али штедљиво и ни мало слично некадашњим данима истичу у локалној самоуправи.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa